O utjecajima istočno-alpske halštatske kulture i balkansko ilirske kulture na slavonsko-srijemsko Podunavlje - Vinski, Zdenko; Vinski-Gasparini, Ksenija (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1962)
Zusammenfassung
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; knj. 2, 1962
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: prapovijest; prapovijesne kulture; Podunavlje; arheološka nalazišta