O prethistorijskim zlatnim nalazima u Jugoslaviji - Vinski, Zdenko (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1959)
Zusammenfassung
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; knj. 1, 1959
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: prapovijest; zlato; zlatni nakit; arheološka nalazišta; područje Jugoslavije