Metal u životu prapovijesnih zajednica na tlu Bosne i Hercegovine : doktorski rad - Pravidur, Andrijana; Durman, Aleksandar; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za arheologiju
Bibliografija: listovi 179-216 i uz tekst
Keywords: Bosna i Hercegovina - arheološka nalazišta; prapovijesne kulture; metali; metalurgija; rudarstvo; rude; bakar; oružje; oruđe; sjekire; doktorska disertacija