Sopotska kultura u zapadnoj Slavoniji s posebnim osvrtom na nalazište Slavča-Nova Gradiška : doktorski rad - Mihaljević, Marija; Težak-Gregl, Tihomila; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za arheologiju
Bibliografija: listovi 246-265 i uz tekst.
Keywords: Slavonija - arheološka nalazišta; doktorska disertacija; arheološka istraživanja; prapovijesne kulture; prapovijesna keramika; neolitik; Slavča; Nova Gradiška