Pour une sémiologie linguistique des affiches publicitaires : these de doctorat. T. 1, Principes generaux - Saulan, Dubravka; Bajrić, Samir; Bertoša, Mislava; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Résumé ; Sažetak ; Summary
Na vrhu nasl. str. Sveučilište U Zagrebu, Faculte des Lettres.
Disertacija je izrađena u okviru komentorstva između Sveučilišta Paris-Sorbpnne (Paris IV) i Sveučilišta u Zagrebu - preuzeto iz sažetka.
Keywords: doktorska disertacija; lingvistička semiologija; društvena reklama; interpretacija; analiza diskursa; totalizirajući znak; semiosfera; simulakrum primatelja; komunikacija