Kvartarnogeološka, paleontološka i paleolitička istraživanja u spiljama Hrvatske - Malez, Mirko; Jugoslavenski speleološki kongres (9 ; 1984 ; Karlovac) (Zagreb : Speleološko društvo Hrvatske, 1984)
Zusammenfassung
P. o.: Zbornik radova / Deveti jugoslavenski speleološki kongres, Karlovac, 1984
Bibliografija: str. 178-179
Keywords: speleologija; paleontologija; paleolitik; špilje; geološka istraživanja