Prilog topografiji Murse - Pinterović, Danica (Osijek : Muzej Slavonije, 1956)
Summary
P. o.: Osječki zbornik ; Br. 5, 1956.
Bibliografske bilješke: str. 77-82, 91
Keywords: Osijek - povijest; Mursa; arheološka istraživanja; arheološka topografija