Crkva Stomorice (S. Maria de Pusterla) u Zadru - Petricioli, Ivo (Zadar : Arheološki muzej, 1968)
Riassunto
P. o.: Diadora ; Sv. 4, 1968
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; Zadar; arheološka istraživanja; sakralna arhitektura; crkve; rekonstrukcija; grafiti