Neke karakteristike histarske onomastike = (Alcune caratteristiche dell'onomastica Histra) - Rendić-Miočević, Duje (Pula : Povijesno društvo Istre, 1983)
Riassunto
P. o.: Histria historica ; god. 4, sv. 2, 1981.
Bilješke: str. 73-74
Keywords: onomastika; onomastička formula; Istra; rimska imena