Luka antičkog Fulfina na otoku Krku - Faber, Aleksandra (Rijeka : Savez društava za proučavanje i unapređivanje pomorstva Jugoslavije u Rijeci, 1981)
Summary
P. o.: Pomorski zbornik ; knj. 19, 1981.
Bibliografske bilješke: str. 312-314
Keywords: otok Krk - arheološka istraživanja; Fulfinum; antičke luke