Mursa za dinastije Severa - Pinterović, Danica (Osijek : Muzej Slavonije, 1960)
Summary
P. o.: Osječki zbornik ; br. 8, 1960.
Bibliografske bilješke: str. 36-39
Keywords: Osijek; epigrafija; natpisi; Rimsko carstvo