Istraživanje antičke luke kod Nina - Brusić, Zdenko (Zadar : Arheološki muzej, 1968)
Riassunto
P. o.: Diadora ; Vol. 4., 1968
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Nin; arheološka istraživanja; antička luka; podvodna arheologija