Pećine na području između Popova polja i Dubrovnika = Höhlen im Gebiet zwischen dem Popovo polje und Dubrovnik - Malez, Mirko (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1970)
Zusammenfassung
P.o.: Krš Jugoslavije ; 7/2, 1970
Bibliografija: str. 62-64
Keywords: špilje; speleologija; speleološka istraživanja; arheološka istraživanja; prapovijesne kulture; prapovijesna keramika; Dubrovnik; Dubrovačko područje; Popovo polje