Forum u Puli - Starac, Alka (Zagreb : Odsjek za arheologiju Filozofskog fakulteta, 1996)
Summary
P. o.: Opuscula archaeologica ; Vol. 20, 1996.
Bibliografija: str. 87 i uz tekst
Keywords: antička Pula; antička arhitektura; pulski forum; arheološka istraživanja