Starije građevinske tehnike na Hvaru - Zaninović, Marin (Zagreb : Odjel za arheologiju, Centar za povijesne znanosti, 1980)
Summary
P. o.: Materijali, tehnike i strukture predantičkog i antičkog graditeljstva na istočnom jadranskom prostoru, Zagreb, 1980.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: istočni Jadran; Hvar; prapovijest; antika; graditeljstvo; materijali; stambena arhitektura; vapnenice; bunari; cisterne; kamenolomi; Tor nad Jelsom