Japodske urne = Japodskie urny = Les urnes iapydes - Sergejevski, Dimitrije (Sarajevo : Zemaljski muzej, 1950)
Rezjume
Résumé
P.o.: Glasnik Zemaljskog muzeja u Sarajevu ; 1949-1950
Keywords: Japodi; Iliri; ilirska plemena; ilirski spomenici; predrimska Bosna; Bihać