Jerolim Miše (1890-1979) u hrvatskome slikarstvu i likovnoj kritici : doktorski rad - Šeparović, Ana; Dulibić, Frano; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Sažetak / Summary
The place of Jerolim Miše (1890-1979) in Croatian painting and art criticism : doctoral thesis
Bibliografija: 248-273.
Keywords: Miše, Jerolim -- slikarstvo u Hrvatskoj - -- kritika, umjetnička; doktorska disertacija