Descoperirile monetare 1914-1970 - Preda, Constantin; Hampartumian, Nubar 1927-2013 (Bucureşti : Editura Academiei Republicii Socialiste România, 1973)
Zusammenfassung
Na vrhu nasl. str.: Academia de ştiinje sociale şi politice a Republicii socialiste România, Institutul de arheologie
Na spor. nasl str.: Histria : rezultatele cercetărilor publicate sub auspiciile Comieiei arheologice a Academiei ; de D. M. Pippidi.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; numizmatika; grčki novac; rimski novac; bizantski novac