Multipliciranje zavičaja i domovina : Hrvatska dijaspora: kronologija, destinacije i identitet - Grbić, Jadranka (Zagreb : Filozofski fakultet u Zagrebu, Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju, FF-press, 2014)
Sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku.
Bilješka o autorici: str. 183
Bibliografija: str. 170-182
Keywords: migracije; dijasporske zajednice; hrvatske dijasporske zajednice; hrvatska dijaspora u 15. i 16. stoljeću; hrvatsko iseljeništvo u 19. i 20. stoljeću; Hrvati u europskim državama; nova dijaspora; Hrvati u bivšim jugoslavenskim republikama