Multipliciranje zavičaja i domovina : Hrvatska dijaspora: kronologija, destinacije i identitet - Grbić, Jadranka (Filozofski fakultet u Zagrebu, Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju, FF-press, 2014)
Sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku.