Iona und Hornhausen : Studien zur frühmittelalterlichen Steinplastik in Europa - Hanauska, Petra; Schiavone, Romina (Bonn : Habelt, 2011)
Summary
Sadržaj: Die Steinkreuze von Iona und Kildalton / Petra Hanauska ; Die Reliefsteine von Hornhausen und Morsleben / Romina Schiavone
Bibliografija: str. 118-122, 225-233 i uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; kamena plastika; križevi; reljefi; ornamenti; zlatne aplikacije; relikvijari; Škotska - arheološki nalazi; Njemačka - arheološki nalazi