Veacul întunecat al Daciei : arheologie și istorie în spațiul carpato-danubian de la sfârșitul secolului III a. Chr. până la începutul secolului I a. Chr - Pupeză, Luca-Paul (Bibliotheca Musei Napocensis ;, 2012)
Summary