Antropologická analýza raně středověké populace z Dolních Věstonic - Na Pískách = Anthropological analysis of the Early Medieval population from Dolní Věstonice - Na Pískách - Jarošová, Ivana (Brno : Moravské Zemské Muzeum, 2012)
Summaries
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Češka - arehološka nalazišta; antropološka analiza; demografska analiza; demografija; populacija; rani srednji vijek; paleopatologija; osteoarheologija