Pohrebisko zo staršej doby bronzovej v Nižnej Myšli : katalóg 1 (hroby 1 - 310) - Olexa, Ladislav; Nováček, Tomáš (Nitra : Archeologický ústav Slovenskej akadémie vied ; Bratislava : Vydavatel'stvo Slovenskej Akadémie vied, 2013)
Summary
Bibliografija: str. 60-61
Keywords: Slovačka; brončano doba; prapoviijesna groblja; grobovi; grobni nalazi