Römische Guts- und Bauernhöfe in Oberösterreich - Traxler, Stefan; Schulz, Michael (Rahden : VML Verlag Marie Leidorf, 2004)
Zusammenfassung
Summary
Bibliografija iza svakog poglavlja i uz tekst
Kazala
Keywords: Austrija - arheološka nalazišta; rimske vile; villa rustica; gospodarski kompleksi; gospodarstvo; imanja; stambena arhitektura