Opis govora Kukljice : doktorski rad - Benić, Mislav; Kapović, Mate; Mandić, Davor; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Sažetak ; Summary
Navrhu nasl. str. : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: str. 461-465.
Keywords: doktorska disertacija; Kukljica - otok Pašman; kukljički govor -- fonologija -- morfologija -- antroponimi