EM-SPO upitnik - Parmač Kovačić, Maja (2011)
Upitnik namijenjen mjerenju socijalno poželjnog odgovaranja. Mjeri egoističku i moralističku komponentu osnaživanja i upravljanja dojmovima. Sastoji se od 20 tvrdnji.