Vizualnost srednjovjekovnoga govorništva - Vidmarović, Natalija (Array, 2009)
U članku se razmatraju osobine srednjovjekovnog ruskog govorništva u kontekstu neradvojnog jedinstva svih vrsta srednjovjekovne umjetnosti.