Andrej Rubljev i mir russkoj kultury: k 650-letiju so dnja roždenija - Vidmarović, Natalija; Dorofeeva, Ljudmila; Lepahin, Valerij; Šamardina, Natalija; Garičeva, Jelena (Kaliningrad : Aksios, 2011)
Zbornik sadrži 26 radova i podijeljen je u 2 poglavlja: Tradicija Andreja Rubleva v ikonopisanii i arhitekture i Tradicija Andreja Rubleva v slovesnosti, istorii, kulture
Projekt MZŠO
RUS