Nešto drugačija interpretacija nekih afiksa (na materijalu hrvatskoga, ruskoga i ukrajinskog jezika) - Popović, Milenko, lingvist; Trostinska, Rajisa (2009)
U članku je - na materijalu suvremenoga standardnog hrvatskog, ruskog i ukrajinskog jezika - iznijeto nešto drugačije (od već uobičajenoga) gledanje na neke morfeme, obavljena je njihova reinterpretacija, u vezi s čime su uvedeni i drugačiji, novi izrazi..
Projekt MZOS
HRV