Kontrastyvni dosllidžennja ukrains'koi frazeologii v Horvatii - Dugandžić, Ana (Array, 2011)
У статті говориться про контрастивні дослідження української фразеології в Хорватії, тобто про дослідження M. Поповича і Р. Тростинської, підкреслюється їх оригінальність і новизна