Dva slavistička zbornika: značajan iskorak u proučavanju slavenskih jezika - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2012)
U radu se prikazuju dva slavistička zbornika: 'Slavenski jezici u usporedbi s hrvatskim I' i 'Slavenski jezici u usporedbi s hrvatskim II'