Profesionalni razvoj školskog pedagoga kao ishod trajnog usmjeravanja i uklapanja u proces cjeloživotnog učenja - Jurčić, Marko, pedagog (Array, 2008)
Autor razmatra mogućnosti profesionalnog razvoja školskog pedagoga kroz proces cjeloživotnog učenja