Rad u skupinama u razrednoj nastavi kao sastavnice cjelovitog poučavanja i učenja - Jurčić, Marko, pedagog (2008)
Rad se bavi problematikom rada u skupinama u razrednoj nastavi kao sastavnice cjelovitog poučavanja i učenja.