Kurikulum - orijentacija i oslonac školskom pedagogu u razvojno-pedagoškoj djelatnosti škole - Jurčić, Marko, pedagog (2010)
U radu autor razmatra mogućnosti kurikuluma u razvojno-pedagoškoj djelatnosti škole.