Heteroglosija i dijalogičnost u romanu Na Drini ćuprija - Košćak, Nikola (Array, 2013)
U radu se istražuje u kojoj mjeri Andrićev roman NA DRINI ĆUPRIJA oprimjeruje bahtinovski model romana i kako se pri njegovom čitanju mogu primijeniti kategorije heteroglosije, dijalogičnosti, hibridizacije, polifonije i srodnih koncepata. Posebna se pozornost posvećuje motivima heteroglosije i dijalogičnosti, opisu književne heteroglosije Andrićeva romana te stilističkim formama prikazivanja govora drugoga i dijalogiziranju toga govora s diskursom pripovjedača.