De Méditerranée et d'ailleurs... : mélanges offerts à Jean Guilaine - Centre de Recherches sur la Pré- et Protohistoires de la Méditerranée (CRPPM) (Toulouse) (Toulouse : Archives d'Écologie Préhistorique, 2009)
Résumées
Abstracts
Zbornik radova
Tekstovi na franc., engl., španj. ili katalonskom jeziku
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: zbornik radova; spomenice; arheološka istraživanja; arheologija - metodologija; Guilaine, Jean (arheolog); Katalonija - arheološka nalazišta; Mediteran; prapovijesne kulture; kultura zvonolikih pehara; keramika; prapovijesna umjetnost; neolitik