Stone tools from Lepenski Vir - Antonović, Dragana; Cvetković, Vladica; Resimić-Šarić, Kristina (Beograd : Arheološki institut, 2006)
Sažetak
Sadrži i: Petrographic analysis of samples of ground stone artifacts from Lepenski Vir / Vladica Cvetković, Kristina Resimić-Šarić
Na spor. nasl. str.: Kameno oruđe sa Lepenskog Vira
Bibliografija: 133-134
Keywords: prapovijest; neolitik; Lepenski Vir; kamena industrija; kameno oruđe; litička analiza