Greek Mesolithic : problems and perspectives - Galanidou, Nena (Athens : British School at Athens, 2003)
Sažeci usporedo na engl. jeziku i grč. jeziku i pismu
Zbornik radova sa znanstvenog skupa, Cambridge, 1999.
Str. 25-27: Foreword / Colin Renfrew
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: arheološki kongresi; mezolitik; Grčka - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; špilje; kamena industrija; udice; fauna; bioarheologija; paleobotanika; radiokarbonsko datiranje; Markovits, Adalbert (arheolog)