Dubrovački slikar, Poliptih sv. Nikole, Lopud, crkva sv. Nikole - Trška, Tanja (2011)
Prikaz izložbe "Sv. Vlaho u prošlosti i sadašnjosti" (Dubrovnik, Knežev dvor/Žitnica Rupe, 16. V. - 31.VII. 2012./16. IX. 2012.)
Projekt MZOS
HRV
Keywords: Poliptih sv. Nikole, Lopud - kataloška jedinica