Prikaz ženskoga identiteta u američkoj feminističkoj književnosti : (1970.-2000.) : doktorski rad - Lekaj Lubina, Borka; Šesnić, Jelena; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Sažetak ; Extended abstract
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na spor. nasl. str.: Construction of Femininity in American Feminist Fiction : doctoral thesis
Biblografija: listovi 218-232.
Keywords: doktorska disertacija; ženski identitet; feminizam; rod; američka književnost