Standardni jezici i sociolekti u 21. stoljeću : knjižica sažetaka - Peti-Stantić, Anita; Stanojević, Mateusz-Milan (Hrvatsko društvo za primijenjenu lingvistiku, 2013)
Sažeci radova s 27. međunarodnog znanstvenog skupa Hrvatskog društva za primijenjenu lingvistiku, održanog 18.-20. 4. 2013.