Sakralna arhitektura 17. do 19. stoljeća u Hrvatskom zagorju (Vrbovečki arhiđakonat) - Botica, Dubravka (Array, 2008)
U knjizi Krapinsko-zagorska županija - Umjetnička topografija Hrvatske obrađene su crkve i kapele iz razdoblja 17. do sredine 19. stoljeća na području Vrbovečkog arhiđakonata (župe Desinić, Klanjec, Kraljevec na Sutli, Sutlanska Poljana, Pregrada, Prišlin, Taborsko, Tuhelj, Velika Erpenja, Vinagora, Zagorska sela).