Hrvatska autobiografija i Prvi svjetski rat : doktorski rad - Hameršak, Filip; Duda, Dean; Agičić, Damir; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Sažetak ; Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na spor. nasl. str.: Croatian autobiography and the First World War : doctoral thesis
Bibliografija: str. 564-584.
Keywords: doktorska disertacija; autobiografija; Prvi svjetski rat; književnost; vojna povijest