San, halucinacije i vizije u Krležinim dramama. Skica mogućeg istraživanja - Senker, Boris (Array, 2013)
U priopćenju se govori o snovima, halucinacijama i vizijama u Krležinu dramskom opusu. Govori se o dramama koje su cijele oblikovane u skladu s modernističkom "dramaturgijom sna", o kraćim prizorima snova, vizija i halucinacija uključenih u drame te o verbalno posredovanim snovima u realističkim dramama. Na kraju se naznačuju smjerovi mogućeg istraživanja naslovne teme.