Archäologie der Brücken : Vorgeschichte, Antike, Mittelalter, Neuzeit = Archaeology of bridges : prehistory, antiquity, middle ages, modern era - Prell, Marcus; Pešić, Mladen; Bayerische Gesellschaft für Unterwasserarchäologie (Regensburg : Verlag Friedrich Pustet, 2011)
Summaries
Zusammenfassungen
Sadrži i: The Wooden bridge over the wetlands between Osijek and Darda in Croatia / Mladen Pešić
Zbornik radova s kongresa, Regensburg, 5-8. 11. 2009.
Tekstovi na engl. ili njem. jeziku
Bibliografija i bilješke iza svakog rada
German and English.
Keywords: arheološki kongresi; mostogradnja; mostovi; drveni mostovi; povijest gradnje; graditeljske tehnike; arheološka nalazišta; podvodna arheologija; konstrukcije; ceste; akvedukti; antička arhitektura; Rimsko carstvo; prapovijest; prapovijesni putevi; srednji vijek