Što sve jest, a što nije umjetnička baština: nedovršeni posao hrvatskih povjesničara umjetnosti - Milinović, Dino (Array, 2007)
Članak donosi pregled radova u bjelokosti iz hrvatskih zbirki i muzeja, s naglaskom na neistraženost ovog materijala u kontekstu hrvatske povijesti umjetnosti.