Staroslavenski ideologemi u hrvatskoj kulturi XX. st - Žagar, Mateo (Array, 2012)
U radu se položaj staroslavenskoga jezika propituje kroz sve ideologeme kroz koje je prolazila hrvatska filologija u XX. st.