O problemima topografije hrvatskog dijela dunavskog limesa na temelju novijih arheoloških istraživanja - Sanader, Mirjana (Array, 2010)
U radu se analizira i interpretira dunavski limes u Hrvatskoj u svjetlu novijih arheoloških istraživanja