Prinos tipologiziranju pisma i pisanja dubrovačkih srednjovjekovnih ćiriličkih isprava - Žagar, Mateo (2013)
U radu se nastoji odgovoriti postoje li u dubrovačkim srednjovjekovnim ćiriličkim ispravama osnove da se prepoznaju obilježja kurzivnog pisanja (prema metodama latiničke paleografije).
HRV